Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Åben mølle

Sol og vindOprettet af Henrik 09 jul, 2015 20:28
I går holdt Cirkel Energi åbent hus her på Bakkegården, med henblik på at vise møllen frem for interesserede, potentielle nye kunder.
Vejret viste sig fra den helt rigtige side, og møllen tangerede fuld produktion under hele arrangementet, hvilket en del var overraskede over, da det kun blæste 7-8 meter.

Vi var naturligvis lidt spændte på, hvor mange der kunne finde på at bruge en onsdag eftermiddag på at kigge på en vindmølle. Ved arrangementets afslutning kunne vi konstatere at der havde været omkring 50 personer, hvilket Klaus fra Cirkel Energi betegnede som "ikke så dårligt"...
Cirkel Energi kom med en campingvogn med flag, skilte, borde, stole, øl, sodavand, pølser og pølsebrød, så de havde tænkt på det hele. Og teknikeren Frederik kom med en komplet nacelle, som han beredvilligt viste frem, mens han forklarede om de tekniske detaljer for gæsterne.

En vældig fin eftermiddag, som forhåbentlig var til gavn for såvel Cirkel Energi som deres kommende kunder.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.