Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Pinseferie

FamilieOprettet af Aase 27 maj, 2015 21:16

Det har været en rigtig dejlig pinseferie med besøg af alle børnene. Kenneth og Stine kom fredag eftermiddag og blev til søndag middag. Michael overraskede os ved at komme lørdag eftermiddag og blive til mandag over middag.

Vi nåede vildt meget – i et afslappet tempo: Der er blevet spillet Partners og bagt en lækker Stine-kage. Der er drukket kaffe og thé til den kage – og til en rabarberkage og et par boller. Køerne er blevet klappet og katten er også blevet tilgodeset med lidt opmærksomhed. Der er sat tagrender op og slået græs. Vi har haft besøg af bedsteforældrene fra Irupvej og besøgt Bedsterne på Fur. Der er blevet læst både lærebøger og roman. Vi har været på Farm Show og Kenneth har leget med computere og små elektronikdimser.

Men mest af alt har vi hygget os med noget af det, vi godt kan li’ at lave.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post39