Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Havetyper

HavenOprettet af Aase 25 apr, 2015 10:38

Der er stor forskel på den have, vi har nu, og den vi havde før. Den store landbohave grænser i mere end én forstand til fri natur.

En stor græsplæne med tusindfryd og andre blomster (ukrudt) og en del mos. Der er to store bøgetræer samt et hjertetræ i plænen. Desuden er der små ”lommer” omkranset af buske med et virvar af løgblomster og bunddække, som i virkeligheden nok er ukrudt (hovedsageligt guldnælder). I en af disse lommer er der plantet små nye frugttræer. Kort sagt en masse kanter og hjørner, som selv for lov at bestemme langt hen ad vejen. Og det er som det skal være her ude på landet!

Men når jeg sidder og kigger billeder, forundres jeg alligevel over kontrasten til haven på Knakkergårdsvej, hvor vi fik lavet en sirlig lille gårdhave med små bede, trædesten, fint grus og kantsten.

Jeg længes ikke tilbage, men kan godt falde lidt i staver over den sirlighed og være stolt over den have, vi fik lavet dengang.

  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post26