Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Kartofler og jordbær af egen avl

HavenOprettet af Aase 29 jun, 2017 07:04

Selv om det regner og temperaturen kun er på 13 grader, så er det faktisk sommer – forstået på den måde, at vi nu kan få nyopgravede kartofler og nyplukkede jordbær til aftensmad.

For os er hovedingrediensen i aftensmaden ikke kødet i denne periode – det er de kartofler, vi graver op i haven. Kogt med et lille nip salt og serveret med lidt smør. Naturligvis gør det ikke noget, hvis tilbehøret er små tomater plukket i køkkenvinduet og en agurk fra mine forældres drivhus.

Bagefter nyder vi friske jordbær af egen avl. Dem der ikke blive spise om aftenen, kommer på havregrynene næste morgen – lækkert. I aftes var jeg alene hjemme og der blev derfor også lidt jordbær til fryseren (løsfrosne, så de kan bruges som pynt på kager).

Så håber vi på en god høst af noget af alt det andet, der er i haven: løg, gulerødder, ærter, rødløg, bønner, rødbeder, hvidløg, persillerod, porrer, salat, solbær, ribs, stikkelsbær, æbler og mirabeller.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post211