Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Drypvanding af jordbær

HavenOprettet af Aase 14 jun, 2017 06:59

Man skulle jo ikke tro, at køkkenhaven skulle vandes med det sommervejr, vi har for tiden…

Men blæsevejret tørrer meget på jorden i højbedene, så vi vander igen. Vi opsamler regnvand i palletanke, de 3 står i maskinhuset tæt på køkkenhaven. Gårdens tekniker har lavet en snild indretning, så man bare tænder for vandet - og så er der regnvand i slangen og man slipper for at slæbe tunge vandkander.

Til jordbærbedet har vi anskaffet et drypvandingsanlæg. Egentlig er det beregnet til brug i drivhuse, men mon ikke det også kan fungere udendørs? Vi vover pelsen og ser det an. Er det en succes, så tænker jeg, at vi køber to sæt mere, så vi har automatisk vanding i flere af højbedene.

Jordbærrene blomstrer nu og de har også sat de første bær. Vand, sol og tid skaffer os forhåbentlig gode betingelser for skønne røde, søde jordbær inden for længe…  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post209