Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Rabarber-tid

HavenOprettet af Aase 07 jun, 2017 06:53
Tiden flyver afsted og i løbet af den næste måned er rabarbersæsonen slut. Men endnu kan vi nå et par weekenden med rabarbertærten, som er så nem at lave.

Omkring 500 g rabarber skæres i små stykker og lægges i et tærtefad. 2 spsk. sukker blandes med 1 spsk. kartoffelmel og drysses over rabarberne.
Så laves en smuldredej af 75 g havregryn, 25 g mel, 100 g sukker og 75 g flydende margarine. Dejen fordeles over rabarberne og tærten bages i 20 minutter ved 220 grader.

Der laves også rabarberkompot som er skøn til kød og kartofler. Opskriften er fra Vores Mad.

Det seneste forsøg er rabarber med chili. Jeg kalder det med vilje hverken for marmelade eller kompot. Man kan bruge det som man vil. Inspirationen kommer fra denne blog.

  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post207