Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Bagning

KøkkenetOprettet af Aase 05 apr, 2017 18:15

I min lille miniferie (forlængede weekend) forleden fik jeg lyst til at bage boller og brød. Jeg havde en pose revet squash i fryseren, og i køkkenskabet stod der en Limfjordsporter, som ingen ville kendes ved. Så var valget jo forholdsvis let:

Squashboller med solsikkekerner, som smager godt med smør, ost og marmelade.


Madbrød med øl og masser af kerner – de passer godt til suppe eller hjemmelavet humus.

Et grydebrød.

Der blev både smagsprøver og poser til fryseren.



  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post195