Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Sikke noget møg

HavenOprettet af Aase 27 mar, 2017 15:40

I det sene efterår blev der lavet en plan for højbeds-køkkenhaven 2017, så vi allerede dengang kunne lægge ko-møg i de kasser, der skulle gødes. Kokasserne har så ligget og tørret hele vinteren.

Nogle af kasserne blev også dækket med halm eller hø, men jeg kan nu se, at komposteringen er langt mere fremskreden, der hvor der ikke har været dækket til.
Den tørrede gødning er nu blevet hakket i smulder og vendt godt ned i jorden.

Så mangler der kun lige en opfyldning med kompostjord fra genbrugspladsen – jorden synker sammen over tid og det "koster" ca. 10 cm om året lige for tiden. Men der bliver ikke hentet kompostjord, før "trailer-chaufføren" har tid...

Dog ser det ud til, at halmen har gjort sin gavnlige virkning som dyne over rabarberne. De var også helt dækket med halm, men da jeg forleden tog dynen af, var der masse af små nye skud. Så måske skal rabarber (og hvidløg) også have dyne på næste vinter?
  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post192