Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Sinnepark og 1. august

FerieOprettet af Aase 09 aug, 2016 21:33

Første august er nationaldag i Schweiz og vi valgte at gå en tur til den nærliggende Sinnepark med lidt geocaching undervejs. Tæt på grillpladsen ved Sinne Park er startkoordinaterne til en multicache, som skulle være ret god, men desværre lykkedes det os ikke at finde det første gemmested, selv om vi ledte i meget lang tid.

Men selve Sinne Park er et hyggeligt område med forskellige ting, man kan prøve. Der er noget for alle sanser og man kan lege med i stort omfang. Du kan se mere om Sinne Park her.

Vi begav os tilbage mod Ebnat-Kappel og uvist af hvilken årsag droppede vi ind på en café og fik kaffe og kage – og derfor blev det småt med frokost, da vi efterfølgende landede hjemme i familien Rudolfs hus.

Feriestemningen lagde sig over os, vi tog solbad, læste og slappede af om eftermiddagen.

I anledning af 1. august fik vi raclette på terrassen. Det vil sige kogte kartofler, ost med forskellige krydderier smeltet på de små pander og så serveret sammen med et grøntsagsfad, rysteribs og skiver af pølser. Det var hyggeligt at sidde og lytte til byens lyde blandet med ko klokkerne fra alpesiderne. Da mørket faldt på startede fyrværkeriet så småt. Mellem 22.00 og 23.30, hvor det var på sit højeste, stod vi på tagterrassen og kiggede i alle retninger. Man kunne se ret meget fyrværkeri – og hold da op, som det giver lyd her i dalen.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post148