Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Søndagsudflugt til Wolzenalp

FerieOprettet af Aase 29 jul, 2016 09:33
Hvad der sker på Bakkegården i denne uge, har vi kun sporadisk kendskab til gennem beskeder fra den schweiziske familie, vi har lavet ferie-hus-byt med.

I forbindelse med vores ophold i Schweiz har vi på det nærmeste fået en privat guide i husets ældste datter, som ikke er med på ferie i Danmark. I søndags havde vi aftalt at mødes med hende og hendes kæreste kl. 10.00.


Søndagsudflugten gik til Wolzenalp, hvor Melanie underviser børnene i skiklubben om vinteren. Vi tog stoleliften op og gik en lille rundtur på et moseområde, hvor der var skilte med de forskellige planters navne.

Da den lille rundtur på ”Moorweg” var gennemført, besluttede vi os for at trave en tur inden frokost. Melani og Silvan viste vej og det gik fint (altså bortset fra, at jeg ikke rigtig kunne holde trit med de andre) lige indtil vi stod ved en lille bondegård og stien ikke gik længere.

Kortet blev studeret indgående – området må unægtelig se lidt forandret ud, når man er vandt til at komme her, når sneen ligger metertyk - men stien fandtes kun på kortet og ikke i virkeligheden. De to schweizere foreslog, at vi blot fulgte pisten et stykke ned – den rute kunne de finde selv om der ingen sne er.
Efter et stykke ”off road” i sumpet og ujævnt terræn kom vi tilbage til stien og ned til restauranten, hvor vi fik frokost.

Der sidder man ude på terrassen oppe i alperne og har den mest fantastiske udsigt samtidigt med, at man nyder lokale specialiteter som bratwurst, spätzli med bacon eller rösti med ost. Efter maden som blev fulgt af masser af hyggelig snak, besluttede vi os for at gå ned til bilerne fremfor at tage stoleliften igen. Det fortrød nogen af os nok en anelse allerede inden vi nåede parkeringspladsen… Ømme muskler var resultatet, men vi har haft en fantastisk dag.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post142