Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Tutti-Frutti

KøkkenetOprettet af Aase 13 jul, 2016 16:14

De første ribs er modne og blev plukket i går eftermiddags. 2 kg bær kom i saftkogeren, hvilket resulterede i tre flasker ribssaft samt tre glas ribsgelé.

Ribssaften kan bruges i stegesovs og når jeg skal koge rødkål. Ribsgelé er skønt tilbehør til søndagsstegen.

Endnu en hyggeaften i køkkenet - ih hvor tiden flyver afsted og sengetiden bliver overskredet. Man fortryder jo ikke før næste morgen, når vækkeuret ubarmhjertigt minder en om, at man skal tidligt op og på arbejde.

  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post139