Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Feriedag i februar

HavenOprettet af Aase 23 feb, 2015 15:23

I dag var en fridag for mig. Den startede med slud og blæst, så jeg kastede mig over lidt læse- og skrivearbejde i forbindelse med en bestyrelsespost, som krævede min opmærksomhed. Helt opslugt på kontoret oplevede jeg slet ikke omskiftet i vejret, men kunne blot konstatere, at da computeren blev lukket igen, var det blevet det mest fantastiske flotte solskinsvejr.

Vi har hentet vintergækker på Irupvej og plantet dels langs grusvejen og dels inde mellem træerne. De lyser vældig op – og jeg håber, de kommer igen næste år. En enkelt klynge står i en krukke på havebordet og nikker stolt i vinden.

Og ude i græsplænen har vi fundet de første spor af svigerfars hemmelige blomsterløgsprojekt. Ih hvor er det spændende at følge med i, hvor der dukker forårsbebudere op henne.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post0