Livet på Bakkegården

Livet på Bakkegården

Bare vores dagligdag

Det er vores intention, at denne blog skal blive til en samling af øjebliksbilleder af vores hverdag her på Bakkegården. Måske bare en digital dagbog til glæde for os selv – og måske for vores familie.

Musikalsk besøg

FamilieOprettet af Aase 19 okt, 2016 15:33

Sidste uge havde Michael ferie, som blev tilbragt i Thy. Både vi og bedsteforældrene nød godt af hans selskab. Gildesalen blev brugt som musikrum hele ugen. Både højttalere, mixerpult og klaver blev brugt meget flittigt – og resultatet blev en CD til bedsteforældrene (og en kopi til forældrene).

Det var hyggeligt med musik-leg i gildesalen og film og hygge i stuen, når vi kom hjem fra arbejde. Både Henrik og jeg fik lov til at lege med.

Lørdag blev han hentet af Lillebror og Stine. Vi er taknemmelige og fryder os, hver gang børnene kommer forbi på besøg.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post163

80 års fødselsdag

FamilieOprettet af Aase 20 sep, 2016 06:55

September er en fødselsdagsmåned i min familie. Inden for en uge har jeg to kusiner, en søn, en nevø og min far, der har fødselsdag. I år blev min far 80 år.


Han blev fejret i søndags. Det fine sensommervejr var med til at danne rammen om en hyggelig dag på den gamle købmandsgård i Doverodde sammen med familie og venner.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post158

Balinesiske elefanter

FamilieOprettet af Aase 23 aug, 2016 08:05

Yngstemand Kenneth og kæresten Stine har været på Bali i 2½ uge i juli. Det lyder til at have været en rigtig dejlig tur – og så er de blevet forlovet på turen. Tillykke til dem!

Shopping har der tilsyneladende også været tid til, de havde håndskåret trækunst med hjem til os. To fine elefanter, som har vandret lidt rundt i stuen for at finde den bedste plads. Nu ser det ud til, at de foreløbig har slået sig til ro i en lille vindueskarm mod vest. Der pynter de da også ret godt.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post153

Mis-fornøjet?

FamilieOprettet af Aase 01 apr, 2016 18:11

Henrik og jeg var meget glade for at Michael var hjemme i påsken - og Missen og Madsen var bestemt heller ikke misfornøjede med selskabet.

Nu kigger de to dyr bare anklagende på os, når vi om morgenen smider dem ud, inden vi drager på arbejde.

Man kan hurtigt vænne sig til ferie og hygge...  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post111

Påske

FamilieOprettet af Aase 28 mar, 2016 19:34

Påsken er ved at være forbi. De 5 dage (4 helligdage med en lørdag flettet ind i midten) er fløjet af sted med hyggeligt samvær med familie. Både herhjemme og hos vore forældre.

Skærtorsdag kom Michael hjem til frokosttid og Langfredag gik turen til Fur, hvor Henriks søskende + nogle af børnene også kom.

Lørdag var vi bare vi to gamle her på Bakkegården, så dagen blev brugt i køkkenhaven. Michael kom tilbage til aftensmaden og så var der dømt lørdagshygge med flæskesteg og efter følgende film og chips.

Påskedag var noget med at sove længe, spille en masse spil, have Mormor og Morfar på besøg, spise lækkert mad og se endnu en film. Anden påskedag var afrejsedag for Michael efter en lille rask gåtur.

Dagene har budt på en lang perlerække af gode oplevelser: Brætspil, gode samtaler, lækker mad, påskeæg, dejligt samvær, gåture, katte og køer, der skulle have opmærksomhed samt film, chips, og mere mad - og så at dele Michaels store dejlige påskeæg.

Vi har i år ikke haft Kenneth og Stine forbi i påsken, de har travlt med arbejdet på campingpladsen, men heldigvis mødte vi dem i Sønderjylland sidste weekend.

Vi håber, at de også har haft en dejlig påske.

  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post110

Fødselsdagskage

FamilieOprettet af Aase 21 feb, 2016 19:25

I går var vi i Aalborg til fødselsdagsfest hos sviger-pigen Stine, som havde samlet en stor flok familie og svigerfamilie til lækker mad, hyggeligt samvær og fine Stine-kager.

Og Stine ved nok, hvordan det er fat med svigermor og svigerfar, når det kommer til kager, så vi fik et stykke med hjem - både af bistikket og af rugbrødslagkagen.

Så tak til Stine og Kenneth for en dejlig dag i går - og for kage til kaffen i dag.  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post101

Juleferie

FamilieOprettet af Aase 31 dec, 2015 08:39

Vi har holdt juleferie lige siden 23. december og vi nyder det. Julen blev fejret på behørig vis. Juleaften hjemme hos os selv med begge drengene og et hold bedsteforældre. Juledag mødtes min familie hos mine forældre og anden juledag var vi hos svigerfamilien. Tre dage hvor der blev holdt jul, spist en masse dejlig mad, spillet spil og hygget sammen med mange nære familiemedlemmer.

Vi havde for første gang i lang tid begge drengene hjemme hele dagen den 24. december, så vi fik en rigtig hyggelig og lang optakt til juleaften. Skønt at kunne drikke kaffe, se Disneys juleshow og hjælpe hinanden med madlavning og borddækning m.v.

Feriedagene mellem jul og nytår er afholdt uden børnene, som skulle videre til job og svigerfamilie. Her har vi brugt dagene til en blanding af praktisk arbejde og afslapning med bøger, film og spil. Midt i det hele var vi så heldige at få besøg fra Sønderjylland, det var så dejligt. I aften skal vi holde nytårsaften sammen med et hold venner (som vi plejer), spændende at se om vejret arter sig, så vi kan få bålmad til midnat?

  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post86

Det andet runde hjørne

FamilieOprettet af Aase 10 dec, 2015 17:20

Som Henrik skrev i går har vindmøllen rundet et skarpt hjørne.

Det har Henrik også selv. I lørdags fejrede vi hans 50 års fødselsdag. Min blev fejret sidste år ved denne tid.

Som altid er det vanvittig hyggeligt at samle venner og familie i gildesalen i stalden til festlig lag og god mad. Denne gang med en masse hjemmebag (tak til alle dem der har hjulpet med bagning, rengøring, borddækning og oprydning).

Set i bakspejlet skulle vi have taget nogle billeder af de lækre hjemmelavede lagkager, alle de flot pyntede borde og de glade gæster, men sådan blev det ikke.

Håber blot at billederne bliver på nethinden lidt endnu. Det var i hvert fald en rigtig dejlig dag for os her på Bakkegården.

  • Kommentarer(0)//bloggen.hekora.dk/#post79
Næste »